2020-07-07 07:45:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Vigyázzon, mert ma rosszindulatú pletykák kereszttüzébe kerülhet

Napi horoszkóp július 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A hátráló Merkúr miatt összekuszálódhatnak az ügyei, vagy van egy probléma, amire egyelőre nem találja a megoldást. A legfontosabb, hogy megnyugodjon, és adjon egy kis időt magának.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Vízöntőben van, ennek hatására nehezen kezeli az érzéseit, ami pedig párkapcsolati konfliktusokhoz vezethet. Ha valamiben nem ért egyet a párjával, azt vállalja fel nyíltan, ne magában duzzogjon!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Rengeteg új információt szerez a mai napon, talán egy remek üzleti lehetőség is körvonalazódik, amivel élnie kellene! Bár sok akadály is látszik, kemény munkával, no meg szorgalommal most előre juthat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vízöntő-hold erős hangulatingadozásokat jelezhet önnek. Jót tesz ma minden, ami egy kicsit kikapcsolja, de ha a munkába tud belefelejtkezni, az még hasznos is!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A csillagok nagy feszültséget jeleznek a mai napra. Komoly döntés előtt áll, vagy a karrierjével, vagy a magánéletével, vagy mindkettővel kapcsolatban. A változás hosszú távon mindenképpen az életminősége javulását szolgálja.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, és sok örömet jelez. Sok erőt is kölcsönöz önnek, segítségével meg tud birkózni a mindennapi gondokkal. Vegye nagyon komolyan a munkáját, még ha olyan területen tevékenykedik is, ami nem a szívügye!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A párja ma elég pesszimista hangulatba kerülhet. Nem érdemes szóvá tennie a dolgot, egyszerűen próbálja megnyugtatni, vagy szervezzen valami közös programot, amiről tudja, hogy felvidítja! Most egymás után pattannak ki a fejéből a jobbnál jobb ötletek. Ne hagyja veszni őket!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kellemes napra számíthat, feltéve hogy a forrófejűségével nem épp ön az, aki elrontja a hangulatot… Nem kell minden provokációra megfelelnie, jobb a békesség!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kellemes híreket kaphat ma, amelyek bearanyozzák a délelőttjét. A bolygók külföldi munka lehetőségét jelzik. A döntéssel várnia kellene még egy hónapot, mert addigra körvonalazódnaka részletek is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Vigyázzon, mert ma rosszindulatú pletykák kereszttüzébe kerülhet. Jól nézze meg, kiben bízik, és kinek meséli el a szerelmi életét. Vigyázzon az értéktárgyaira, és bánjon óvatosan a háztartási gépekkel!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön jegyében jár, ezért most nagyon is elemében érzi magát. Most szinte mindenki önnek sírja el a bánatát. Okos tanácsokat ad, mást nem tud tenni, de higgye el, ezzel is sokat segít, többet, mint gondolná!


Halak: II. 19. - III. 20.

Rendkívül energikus lesz: most nem őrlődik, mint máskor szokott, hanem a lehetőségek mérlegelése után határozottan a tettek mezejére lép. Az is lehetséges, hogy látszólag véletlenül olyan emberek tűnnek fel az életében, akikhez hamarosan szoros barátság fogja fűzni.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: